Outfit || Zoo Flowers

juni 23, 2013

For a beautiful day at the Amsterdam Artis Zoo, I chose a comfortable yet bright and happy outfit. In this case even matchy matchy with the background! On my bf’s birthday, we went to the zoo. It’s such a pleasure to walk around the zoo and to watch all the beautiful animals. But everytime I’m at the zoo, I also feel very guilty about the fact that we humans beings have given ourselves the right to have those animals at a place which they can’t really call home. So I do not know whether I should go to the zoo or not, because I do support it by going. What’s your opinion about this non-fashion matter?

I wish you all a great weekend! Enjoy your free time, spend time with your loved ones and don’t forget to smile, even when you have exams next week (I speak for myself over here :p)!
Love, Farah
What I’m wearing:
Blazer: Mango
Pants/sandals/bag: Zara
Earrings: I AM accessories

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply Eva (Creativity and Chocolate) juni 23, 2013 at 12:38 pm

  Prachtige broek en heel leuk met de sandalen en jas. Ik snap trouwens wat je bedoelt met dierentuinen. Om diezelfde reden heb ik meer met safaripark opgezette plekken en bijvoorbeeld Blijdorp waar alles ruim opgezet is. Toch blijft het onnatuurlijk al vind ik het wel prettig te horen dat 80% van de dieren die in dierentuinen verblijft daar geboren is en het overgrote deel dus ook nooit in het wild zou overleven. Maar feit blijft, het is en blijft onnatuurlijk. xx

  http://www.creativityandchocolate.com

 • Reply Red Sonja juni 24, 2013 at 10:06 am

  Prachtige outfit! De broek vind ik echt heel mooi! Vraagje: hoe krijg je het voor elkaar dat de achtergrond zo wazig is en dat jij eruit springt als het ware? En met de dierentuinen… Ik ben het er wel mee eens dat het in zekere zin dieronvriendelijk is. Alleen sommige diersoorten zijn met uitsterven bedreigd en kunnen gewoon niet meer overleven in het wild. In dierentuinen kunnen dan minstens die dieren nog blijven bestaan. En in Nederland hebben ze het wel nog veel beter dan in dierentuinen in China. Dat zijn echt ieniemienie hokjes. Heel zielig!

  XX Red Sonja

 • Reply Rebecca juni 24, 2013 at 6:52 pm

  What an incredible look! I love that your wore this to the zoo, so classy!

  Rebecca
  http://www.winnipegstyle.ca

 • Reply Jessica de la cruz juni 24, 2013 at 11:22 pm

  my dear friend you look gorgeous as always!
  here is my blog http://whatiworebyjessicadelacruz.blogspot.mx/ go and be part of it , be a follower on GFC .
  love you!

 • Reply Esther juni 26, 2013 at 5:38 pm

  Hele mooie outfit! Mooi gecombineerd en ik vind je tas ook super 🙂
  X Esther | CONFASHIONS

 • Reply Wendy juni 28, 2013 at 12:15 am

  Wat je zegt over dierentuinen ben ik het helemaal mee eens! Ik vind het schandalig dat wij het recht hebben om ze in een hok te stoppen en dat mensen naar ze kunnen kijken. Als het andersom was dan wordt je daar echt niet gelukkig van. Maar aan de andere kant zo worden wel dieren gered om te voorkomen dat ze uitsterven dus ik vind het een beetje dubbel. Ik zelf ga eigenlijk nooit naar dierentuinen, omdat ik er dus tegen ben. Zoals Eva aangeeft safariparken zijn prima, maar het blijft toch onnatuurlijk.

  Haha! Sorry ik ben een grote dierenvriend 😉

 • Leave a Reply

  Highlights