CHRISTMAS GIVE AWAY || €100 NEW YORKER GIFT VOUCHER

december 17, 2014

formulafarah-newyorker-xmas2 cropped

YES! It’s almost CHRISTMAS! Which means that I can give one of my sweetest readers the chance to WIN A GIFTVOUCHER WORTH 100 EUROS to spend at NEW YORKER! The perfect gift to find your total Christmas look, isn’t it?! I’m already excited to make one of you the happy winner and very curious what your picks will be!

Finding a Christmas look isn’t as easy as it may look. But let me tell you about my thoughts. If you think about Christmas, most of us think of (black) dresses and sequins. But! Think further. There are so many more options to look festive just in a different way. I created a look with New Yorker clothes that are a bit unusual. But I like to think out of the box. I liked my outfit to have some sparkles and to be colorful. Think out of the box and I bet that you’ll stand out. I chose this cute pink skirt and combined it with a colorful purple-ish knit with glitter threads. Christmas gives you a cosy feeling. This year it’s ok to wear knits/sweaters (or the so called ugly-Christmas-sweaters trend :D). I found a Christmas sweater (the red one in the picture above) that isn’t ugly at all, in my opinion, but does fits in the ‘Christmas sweater’ picture. So what do you think?

Well lovelies, this is what you have to do to participate for the give-away:

1. Like Formula Farah on Facebook  (HERE)

2. Tell me in a comment what you’re Christmas outfit will look like!

3. Don’t forget your e-mail address in the comment!

THAT’S ALL!

This giveaway is open to the Netherlands only and the winner will be chosen randomly.  The giveaway closes on December 22th!

Love, F.

PS. All items (expect for the boots) are from NEW YORKER.

formulafarah-newyorker1-2

formulafarah-newyorker1-4

formulafarah-newyorker1-3

formulafarah-newyorker1-1

You Might Also Like

 • THE|AVANTGUARDIAN december 17, 2014 at 11:46 pm

  Yay! Ik doe mee!

  http://www.theavantguardian.com

 • Tessa december 18, 2014 at 8:34 am

  Wat een gave winactie. Mijn kerstontbijt bevat iets met glitters, want die zijn voorbij toch redelijk onmisbaar met kerst. Daarnaast ook een goed paar hakken erbij, een leuk vestje die goed over mn jurk heen kan mocht het koud zijn.
  Liefs, Tessa

 • mirjam den hengst december 18, 2014 at 10:20 am

  Ik ga toch voor wat warms en makkelijk zittend dus een mooie zwarte broek,een blouse met glitters en een jasje. En enkellaarsje met hakken. mirjam70@upcmail.nl

 • Rabiye december 18, 2014 at 10:33 am

  Een glitterboek, stilettos, een mooie top of eventueel een blouse, misschien een blazer erbij !

  Duimen maar <3

 • Anouk december 18, 2014 at 10:40 am

  Wauw ik vind de sweater die je draagt geweldig! Staat je ook erg mooi!

  Mijn ultieme kerstoutfit is een jumpsuit met sequin details. Als het maar stunning is hihi net zoals jouw look 😉

 • Dionne december 18, 2014 at 11:21 am

  Wauw! Wat gaaf! Ik doe heel graag mee!

 • Oksana december 18, 2014 at 11:24 am

  Dear Farah,
  thank you for thinking about your readers.

  For this Christams we are going to spend in family house in Zwolle I am going to be wearing a super cute emerald colour a bit puffy midi skirt I ordered not long ago and looking forward to a delivery and probably a black cotton-blend sweater with long sleeves to feel cozy, plus one of my favoutites – a colourful headwrap and black pumps I got from vintage store.

  I am glad you have found a perfect Christmas sweater! I am still in search 😉

  Looking forward to hearing from you.

  Warm regards,
  Oksana
  oksanarikkinen@gmail.com

 • kiki december 18, 2014 at 1:06 pm

  wauw, wat een top actie! Ik ga denk ik een mooie zwarte jurk, blazertje (in een mooi dessin of kleurtje) en nette pumps aantrekken. kikihasselton@hotmail.com

 • Kayleigh december 18, 2014 at 1:38 pm

  Mijn ultieme kerst outfit is een strakke leren of glitter broek, met een mooi vallend mouwloze zwarte blouse. Een zilveren statement ketting, en classic zwarte pumps. En een mooie clutch, haren in een chique knot, en klaar !

 • Silke P december 18, 2014 at 2:45 pm

  Ohhh heel erg maar juist met Kerst kleed ik me het liefst in een pyjama. Ik ben die dagen samen met geliefden bij wie ik mezelf mag zijn, het is koud buiten en binnen is het gezellig en knus. Niets liever dan daarbij een heerlijk zachte pyjama. Even lekker helemaal niks!

  silkosz1234@gmail.com

 • Annika december 18, 2014 at 3:01 pm

  Wat een gave actie, de NewYorker is een van mijn favoriete winkels! Mijn ideale kerstoutfit zou een hightwaisted zwarte jeans zijn met een kerstgroen truitje erop, haar mooi opgestoken, rode lippen en zwarte hakken maken het plaatje af! 🙂
  annika.den.hoed@hotmail.com

 • Daisy december 18, 2014 at 6:11 pm

  Mijn kerstoutfit is een blouse met een peter pan collar, daarboven een blauwe cosy sweater. Dit ga ik combineren met een rood skaterrokje, zwarte panty en enkellaarsjes. Ik wens jou en alle lezers van deze blog alvast hele fijne feestdagen toe! 🙂

  vannieuwenhove.daisy@hotmail.com

 • Emma december 18, 2014 at 6:58 pm

  Wat een super toffe actie!

  Ik ben in een half jaar 15 kilo afgevallen en hoop een outfit te vinden waarin in me eindelijk eens een keer mooi voel. Ik heb altijd al zoveel leuke kleren gezien die gewoon niet leuk stonden door mijn gewicht. Ik ben er helemaal klaar voor om mijn nieuwe body te showen in een mooi kerstjurkje/rokje. Het liefst een felle kleur zodat het lekker opvalt. En natuurlijk een paar mooie hakken eronder 😉

  x emmaseegers@hotmail.com

 • Deborah Swabedissen december 18, 2014 at 7:41 pm

  Een zwart jurkje met glittersteentjes, glans panty en zwarte pumps! Mooie sieraden en make-up ( het liefst smokey-eye) en een heerlijke parfum (Alien van Thierry Mugler)

 • joyce pots december 19, 2014 at 6:05 am

  Een mooie stralende jurk of mooie rok die opvalt waarchijnlijk een blazer of jasje met een paar mooie sieraden erbij lekker hoge hakken een must met kerst en een bijpassende tas / clutch zoiets zeg maar http://www.newyorker.de/nl/fashion/we-x-fashion/

 • alexa december 19, 2014 at 10:11 am

  Wat een leuke win actie, ik doe heel graag mee! ik zou gaan voor iets met glitters en dan een leuk jasje of blazers eroverheen en dan iets van een rok. Al is een leuk jurkje ook wel leuk! Misschien kan ik het voor dat geld beide halen en dan kan ik iets aan op eerste en tweede kerstdag dat is toch ideaal! Tof dat je het weg mag geven vindt jou look erg leuk!

 • diana december 19, 2014 at 11:19 am

  heej ten eerste heel leuk rokje heb je aan! en super leuke winactie!

  ik denk dat als ik win ik ook dat rokje haal. (en mss anders ook wel hihi)
  dat zou ik combineren met een zilveren trui. of een mooie blouse.
  daaronder uggs – en zodra ik binnen ben wissel ik die om voor een paar mooie pumps-
  mocht het budget het toelaten zou ik ook nog een leuk jurkje kopen voor de 2e kerstdag. -een pastel kleurtje het liefst-

 • wendy december 19, 2014 at 1:55 pm

  Dit vind ik echt een super outfit! Ik doe ook mee 🙂

  XxX
  http://www.wendyvansoest.com

  • wendy december 19, 2014 at 1:56 pm

   Trouwens de outfit wat jij heb zou ik dan kiezen. Perfect!

 • Amber december 19, 2014 at 2:49 pm

  Aaaah die laarzen zijn echt prachtig! Ik doe heel graag mee :). Mijn kerstoutfit zal denk ik bestaan aan een zwarte skinny, zwarte blazer en zwart kanten top. Helemaal in het zwart, maar ik wil graag rode lippen, krullen en lekker veel gouden accesoires, haha. Fingers crossed! Ik doe graag mee aan de winactie!

 • Tineke december 20, 2014 at 12:59 pm

  Ik doe zeker mee. Tijdens kerst draag ik sowieso een jurkje en een statement ketting. Ik heb je facebook pagina geliked!
  Liefs

 • Marlotte december 20, 2014 at 9:07 pm

  Wat een ontzettend leuke winactie! Die kan ik goed gebruiken na een jaar in het buitenland te hebben gestudeerd. Mijn kerstjurkje voor dit jaar heb ik al gekocht; een perfect kerstjurkje van de Sting in de sale gekocht (voor 10 euro!) met een statement ketting, en een mooi paar glitter pumps. Een kerst zonder glitters is eenmaal geen kerst hè. Liefs! Fijne feestdagen gewenst alvast. marlottewansink@outlook.com

 • Elise december 21, 2014 at 12:44 pm

  Superleuke actie

  • Elise december 21, 2014 at 12:45 pm

   Favo winkel dus slaag vast goed als ik win 🙂

 • Radislava december 21, 2014 at 1:26 pm

  I want to wear a dress with a white collar and white cuffs, on a lush skirt are lace. beautiful and comfortable shoes, bright color , my e-mail nii345@yandex.ru

 • Moon Bruijgom december 21, 2014 at 1:43 pm

  Wat leeeeeuk :D!! Mijn ultieme kerstoutfit?? Die heeft héél veel glitter en super hoge heels!! Mooie gouden sieraden en mijn haren helemaal wild en feestelijk in de krul! Bij de New Yorker hebben ze altijd heel veel leuks en dit is dan ook een van mijn favoriete winkels! Hier een mooi glitterrokje shoppen, een mooie feestelijke blouse voor erin, een stijlvolle panty en de juiste accessoires zou echt helemaal te gek zijn, Formula Farah.. Ga jij mij helpen om er dit jaar met kerst prachtig mooi uit te zien ^_^ ♥!?? Hoop het zo!!!

 • Janitha december 21, 2014 at 9:38 pm

  Wat een geweldige winactie! mijn emailadres is : janithavanessen@outlook.com
  Hoop dat ik win!

 • Elisabeth december 21, 2014 at 9:51 pm

  I dont really know, but maybe å redd dress whit something more….

  Email: Elisabethsolberg1999@gmail.com

  I really hope i Winn, That would mean a lot tho me 🙂

 • Janitha december 22, 2014 at 9:00 am

  Wauw geweldige actie! En wat een mooie outfit, is zeker het proberen waard! Nu nog hopen dat ik win!
  janithavanessen@outlook.com

 • Marloes/GLAMOURMOES december 22, 2014 at 11:47 am

  Ik waag nog een gokje!

  Facebookpagina geliked. Mijn kerstmis outfit wil ik dit jaar wat meer glittery maken dan afgelopen jaren. Ik draag eigenlijk altijd een zwart jurkje. Bij NewYorker weet ik zeker dat ze een geschikte outfit hebben voor mij. Dus ik ga dan voor een jurkje met zilveren details, een dunne panty en subtiele sieraden.

 • Ante december 22, 2014 at 1:08 pm

  Mijn kerstoutfit wordt een leuk jurkje wat ik er ook nog makkelijk na de feestdagen kan dragen met een leuke bordaux rode cropt trui en een leuke statement ketting! Hopen dat ze dat ook bij de new yorker hebben!

 • Madelief december 22, 2014 at 9:32 pm

  Wat een leuke winactie, ik hou van de new yorker! Ik doe een little black dress aan met een statement ketting. Ik denk dat ik wel een panty aandoe, anders is het wel heel koud. Ik heb met sinterklaas super mooie pumps gekregen en die doe ik ook aan.

 • Highlights