GIVE AWAY || DANIEL WELLINGTON FOR VALENTINE

februari 14, 2015

DSC_0018 small

LOVElies!

It’s THE day to show your loved ones how much you love them.  And not only your love who is always by your side, but also your lovely family & friends. It’s Valentine my darlings. ( I bet you didn’t know that already hihi).I remember so well that my dad bought us little gifts when we were little, just to put a smile on our face. He always bought me an H&M gift card. He knew he could always make me happy with new clothes and since I always went to the H&M, he knew that shop very well. A little inside information from my youth. Nowadays I actually don’t celebrate Valentine on Valentine’s day itself but a week later since 6 years ago I had my very first date with my love. Unfortunately, this year he will not be here since he’s leaving for New York for 2 months. Therefore he booked his flight on Monday just to be here with Valentine. This weekend I will spend every second with him and say goodbye afterwards, with pain in every cell of my body. But it will be for a good cause and we’re stronger than we have been ever before.

Let’s move on to an exciting part of this Valentine’s post! I have a very special GIVE-AWAY for you loves! I teamed up with Daniel Wellington and together with my love we chose a special place in Amsterdam to do this shoot. The love bridge full of locks and infinite love.

Now! The big question is: who is your Valentine? The winner of this give-away will get two watches of their own choice! For you and your lovely Valentine. How sweet is that? We both chose the Classic Sheffield.

The only thing you have to do to participate in this give-away is the following:

1. Like Daniel Wellington on  Facebook (here)  and/or on Instagram (here) 

2. Like Formula Farah on Facebook (here)

3. Comment below your name, email & of course the answer to the big question: who’s your Valentine?

THAT’s ALL! But there’s more: you get 15 % off with the code ‘Farahloves’ on all the watches on www.danielwellington.com. PS. They have free shipping worldwide! Good thing to know right;)?

The give-away is open worldwide and the winner will be chosen randomly. The giveaway closes on

February 23th!

What I’m wearing

Paris2day coat (here) & pants

Pepe Jeans boots

Vintage hat

 DSC_0008 small

DSC_0002 small

DSC_0022 small

DSC_0039 small

DSC_0028 small

You Might Also Like

 • Kevin - JustKVN februari 14, 2015 at 3:33 pm

  Jaaa ik doe mee hoor! Zou hem wel natuurlijk aanmexf geven!

  Liefs

  Kevin – JustKVN
  http://justkvn.com

 • Jint februari 14, 2015 at 3:58 pm

  Wat gaaaf!
  Ik doe mee! Ik zou het horloge willen winnen voor mijn boyfriend waar ik al 6 jaar mee heb, langggg! Maar hij is nog steeds mijn valentijn 😉
  Ik heb alles geliked op Facebook & op Instagram!
  Naam: Jint van den Brink
  Email: vanilla-andvelvet@live.nl

  Xx

 • wendy februari 14, 2015 at 4:33 pm

  Aaaahhhh super leuk dit! Mooie foto’s!! Ik doe heeeeeell graag mee. Ik ben mijn DW namelijk verloren en ik baal hier heel erg van. De tweede die ik weg ga geven is voor Kevin, want ik weet dat hij er super graag een wilt. Hij is duidelijk niet mijn lover, maar wel een hele goede vriend. Dat geldt toch ook op Velentijnsdag :).

  XxX
  http://www.wendyvansoest.com

  • wendy februari 14, 2015 at 4:34 pm

   Delete deze maar, haha. 😛

 • wendy februari 14, 2015 at 4:34 pm

  Aaaahhhh super leuk dit! Mooie foto’s!! Ik doe heeeeeell graag mee. Ik ben mijn DW namelijk verloren en ik baal hier heel erg van. De tweede die ik weg ga geven is voor Kevin, want ik weet dat hij er super graag een wilt. Hij is duidelijk niet mijn lover, maar wel een hele goede vriend. Dat geldt toch ook op Valentijnsdag :).

  XxX
  http://www.wendyvansoest.com

 • anouk februari 14, 2015 at 5:01 pm

  Hoi Farah. Prachtige classy horloges zeg. Hier zou ik graag mijn lief (en mijzelf) blijmaken. Sid en ik zijn al meer dan 3 jaar bij elkaar, maar zo’n chic kado heb ik hem nog nooit gegeven. Groetjes, Anouk

 • Handan februari 14, 2015 at 5:12 pm

  Jaa, like DW en like Formula Farah Very much! Dit zou ik wensen voor mijn liefde die altijd geeft, aan alle details denkt en zichzelf eigenlijk wegcijfert. Niet alleen op Valentijnsdag maar op alle dagen van het jaar. Deze horloge zou een super stijlvolle en memorabele teken zijn van iets prachtigs wat hij dik heeft verdient en alle dagen bij zich kan dragen en er zo aan herinnerd wordt.. 🙂

 • Maria Yakushenko februari 14, 2015 at 7:36 pm

  Hey Farah,
  What a nice photoset – love the hat!!
  So we are up for the challenge together with my sweetheart Marios S. (kindest person on Earth and amazing cook:))
  ps: I hope your bf will have a great time in NY, its awesome!

 • Rabiye februari 15, 2015 at 1:22 am

  Geweldige actie!!! Ik heb geen lover ofso, ben single 😛 Maar ik wil dit mooie horloge cadeau doen aan de liefste opa <3
  Ik ga heeeeeeeeeel hard duimen hihi !

  Groetjes.

 • Saranda februari 15, 2015 at 10:37 am

  Wat leuk, wat een prachtige shoot babe!

  Ik doe natuurlijk graag mee hihi. Mijn valentijn is mijn lieve Mayckie, hij is mijn grote liefde, beste vriend, steun & toeverlaat maar ook een grote inspiratie en meedenker bij mijn blog. Omdattie achter de schermen zoveel doet lijkt het mij leuk als hij ook eens in het zonnetje wordt gezet.

  Een horloge vind ik daarvoor het perfecte cadeautje aangezien deze DW watches echt timeless zijn en omdat dat een horloge een classy gift is wat ik altijd al heb willen geven. Nu heeft mijn boyfriend nogal een specifieke taste heeft wat horloges betreft, misschien omdat hij 1x een hele bijzondere heeft gewonnen haha. Een Daniel Wellington zal echter gegarandeerd in de smaak vallen en mijn boyfriend’s style een chique tijdloze twist geven.

  Fingers crossed ,ik heb natuurlijk alles gedaan hihi 😉

  xxxx Saranda

 • Kriwil Talens februari 15, 2015 at 4:23 pm

  My Valentine is my one and only hubby

 • Kiki februari 15, 2015 at 8:28 pm

  Super leuk. Ik zou hem zo graag met mijn vriend willen dragen. Ten eerste omdat wij 10 jaar samen zijn en omdat wij over paar maanden onze kleine meid verwachten! Kunnen we de tijd in iedergeval niet vergeten van dit bijzondere jaar 😉

 • Kelly februari 15, 2015 at 9:21 pm

  Wat een onwijs mooie foto’s van jullie, echt de perfecte romantische fotoshoot! En de Daniel Wellington horloges maken het helemaal af, leuk dat jullie beide de zelfde hebben! Ik vind ze echt super mooi en zou heel graag willen winnen voor mij en mijn Valentijn Ursula!
  (ik volg DW en jou op Facebook & Instagram, mijn email is: kelly_rongen@hotmail.com)
  Liefs en een fijne avond, Kelly

 • Brooke Fernetti februari 15, 2015 at 9:46 pm

  Brooke
  brookef@uvic.ca
  My valentine is my boyfriend of 2.5 years 🙂 We share a love for watches!

 • Gina februari 15, 2015 at 10:12 pm

  Wat een geweldige foto’s!!! ♥ Ik doe normaal niet echt mee met win-acties, maar deze gave win-actie kan ik niet voorbij laten gaan!
  Dit horloge staat al een tijdje om mijn verlanglijstje en kan je Valentijn dit ook nog winnen… Super tof!
  Mijn lieve Valentijn is mijn lieve vriendje Sonny waar ik al bijna 10 jaar mee ga! My first love…☺x

 • Eni februari 16, 2015 at 7:00 am

  Got It, my dear!
  Liked on your pages.
  My Valentine? What every morning prepared breakfast for me and every night before bed, he says “goodnight”. This is enough to be the best…
  Have a nice day, kisses,
  Eni

  eniwherefashion@gmail.com
  Eniwhere Fashion
  Eniwhere Fashion Facebook

 • Charissa Goldapple februari 16, 2015 at 7:24 am

  Wat zijn jullie een ongelofelijk lief en mooi stel zeg! Ik snap dat het heel moeilijk is om je grote liefde zo lang te moeten missen, de vriend van mijn nicht zat voor een half jaar in Curaçao: maar des te leuker als je elkaar weer ziet…

  Het erge is: ik spendeer veel (te veel, soms) geld aan kleding & accessoires (who doesn’t), maar ik draag altijd hetzelfde horloge! (Zou dus een leuke afwisseing zijn) Een vriend/Crush/Valentine heb ik op dit moment niet (oké, Simon Nessman -Aqua dí Gio-),
  dus het tweede horloge blijft dan een tijdje opgeborgen liggen, totdat ik er de juiste persoon voor heb gevonden 🙂

  Liefs x,
  Charissa

 • Stephanie februari 16, 2015 at 12:46 pm

  Your pictures make me swoon… I’d love to be in Amsterdam with my love too. The streets there look beautiful. It is so cold where I am with snow everywhere. But, it will be better in a month or so 🙂 My love’s name is Scotty and our first choice is the classic Sheffield in rose gold like yours.
  Take care!

 • Sharon februari 16, 2015 at 2:35 pm

  Thank you! Love Daniel Wellington watches! My sweet and kind valentine is my sweety Stan.

 • Sharon februari 16, 2015 at 5:11 pm

  My Valentine is my daughter, the love of my life and apple of my eye!

 • Saskia | Former Parades februari 16, 2015 at 7:14 pm

  Wat een superlieve en prachtige foto’s! En ik doe heel graag mee met je winactie, superleuk dat je er zelfs twee mag weggeven 🙂 Ik like jou & Daniel Wellington nu op facebook. Mijn absolute valentijn is mijn vriendin. We zijn bijna drie jaar samen & wonen inmiddels ongeveer een half jaar samen ♥.

  Oh ja, mijn e-mail is saskiavanrij@gmail.com

  ♥♥♥ Saskia

 • Debora februari 16, 2015 at 8:22 pm

  Great giveaway! My Valentine is my boyfriend that I really love 🙂

  Debora Ferri
  debby_f@hotmail.it

 • sistersandsisters februari 16, 2015 at 9:35 pm

  Wat een lieve foto’s van jou en je vriend! Het allerleukste is je giveaway natuurlijk hihi. Ik doe graag mee! Ik draag nu mijn horloge al jaren en ik ben zeker op zoek naar een afwisselend horloge. Ik heb geen vriendje, dus het ander horloge gaat naar Cana. Vooral omdat ze de horloges erg mooi vindt én omdat ze nu geen horloge heeft. Dat verdient ze wel nu ze het heel druk heeft met studie, en ik haar soms mis als vrolijke zus!

  Ik heb ze allebei geliked en gevolgd op Insta 😀

  Liefs,
  Hazal

 • Kriwil Talens februari 17, 2015 at 7:10 am

  My one and only Valentine is my hubby, Frank. This hard-working, gorgeous and romantic man had to work on Valentine’s Day this year. When he was home he gave me flowers, lots of chocolates and tons of love ☺ Valentine’s Day to me is like a moment to thank him for bringing me to The Netherlands and sharing his life with me. And for that, I can’t thank him enough. But I really wish I could give something nice to him like this Daniel Wellington watch. I’m sure he’ll be more than happy to have it. PS: you guys look cute together. I wish you both happiness. Greeting, Kriwil.

 • Bianca Rogoveanu februari 17, 2015 at 8:01 pm

  My boyfriend

 • Daniëlle februari 17, 2015 at 8:14 pm

  Wauw wat een leuke giveaway! Mijn valentijn is mijn vriend Nils, we zijn nu ruim 2 jaar samen. Helaas gaat hij binnenkort voor een half jaar naar de andere kant van de wereld voor zijn werk. Het zijn prachtige horloges, dus de tweede zou absoluut naar hem toe gaan.
  Prachtige foto’s trouwens!
  daniellehultink@hotmail.com

 • Carola februari 19, 2015 at 3:15 pm

  Wauw wat een mooie foto’s van jullie zeg! Mijn valentijn is Daan, en hij is helemaal weg van de horloges van Daniel Wellington, alleen heeft hij er nog geen 1, en ik ook niet! Hij is binnenkort ook nog eens jarig, ik heb natuurlijk al een ander mooi kado maar ik zou hem graag extra verrassen met ook nog een mooi horloge van Daniel Wellington!

  Emailadres: carolavanbronswijk@gmail.com

 • Anne-Fleur februari 20, 2015 at 12:54 am

  I totally love the pictures of you and your boyfriend, I wish the two of you a lot of happy moments together! Unfortunately I don’t have a boyfriend but my lovely valentine is my best friend. We have been looking at the daniel wellington watches for quite a long time and although they’re a bit too expensive for both of us we have been thinking about buying the Classic Sheffield in rose gold just like you and your boyfriend :). I’d totally give the second watch to her. Funny thing is that I’m ALWAYS late which totally annoys her so if we’d win the watches you’d be doing her a double great favour hahaha! On valentine’s day I only gave her a cupcake (shame on me) but this would be the perfect late gift for her and she totally deserves it. She’s been there for me when I needed it most and I appreciate that more than anything.

  anne-fleur@dijkhorst.nl
  P.s. I only just found out about your blog but I love it already hehe

 • asha suraj februari 20, 2015 at 3:58 am

  hey there,

  a big big shoutout from your asian reader , thank you hosting this wonderful giveaway 😉
  can’t wait to get lucky .. my valentine for life Shweta <3
  Asha Suraj
  email id : closetclearin@gmail.com
  facebook : asha suraj

  fingers crossed !

 • snehha februari 20, 2015 at 4:00 am

  hello!
  Such a timeless giveaway..my valentine is my sister, her love for me is unconditional and timeless 🙂
  Snehha
  fb – sneha daga
  email -snehadg@gmail.com

  love

 • bob februari 20, 2015 at 4:03 am

  Bob
  fb : bob ep
  email : bobep687@gmail.com

  My valentine is my girlfriend for 6 yrs and soon to be wifey , looking to spend a lifetime of togetherness and love

 • Nie Yile februari 20, 2015 at 7:48 pm

  My Valentine is my boyfriend for almost a year! He has been the most supportive boyfriend ever since we got together and is very caring. 🙂 absolutely in love with him!! He always put my needs before his, and always ensures that I am taken care of. :’) Not to mention that he is witty and funny just the way I like it. 😀 We both really love Daniel Wellington watches but they are a bit on the price-y side to us. This would really make a great anniversary present for him, and also just in time! 🙂 Our anniversary date is 26/2 🙂 Hope we will be able to receive good news! xx, Nie Yile, nie_yile@hotmail.com

  I have followed both on facebook! 🙂

 • Jess Maryy februari 21, 2015 at 8:18 am

  My Valentine is definitely my lovely boyfriend <3
  Fb: Jessica Mary
  estymaryjj@gmail.com

  Thanks for this amazing giveaway!

 • Lili Szalma februari 21, 2015 at 9:38 pm

  My own Vallentine (who’s real name is actually Vallentine) is the love of my life, since 3 years. We love Daniel Wellington watches and i’m sure he will be happy for one of them. ♥️
  Lili Szalma
  liliszalma95@gmail.com

 • Lucia februari 22, 2015 at 5:04 pm

  Hele lieve foto’s en een superleuke giveaway! Ik doe mee en like nu beide pagina’s. Ik heb geen valentijn op die manier, maar ik zou de tweede horloge dan aan mijn lieve broertje geven, die net zo goed van horloges houdt als ik:).

 • Shary Cijntje februari 22, 2015 at 6:03 pm

  My Valentine is my love Symon Sloot!!! <3 p.s. Already liked both pages.

 • Ghazal februari 22, 2015 at 6:12 pm

  Wat een prachtige foto’s Farah, je staat er altijd mooi op maar samen met je vriend straal je nog meer.. Wat lief dat je vader je verraste met valentijn, mijn vader deed dit ook altijd voor mij met een roosje, dat vergeet ik soms nog wel eens. Het eerste waar je aan denkt als er om je valentijn gevraagd wordt is je vriend. Maar door jouw verhaal dacht ik weer aan mijn vader. Ik zou hem en mijn moeder heel graag blij willen maken met deze horloges, zij zijn al 22 jaar mijn en elkaars valentijn 😉

  Liefs,
  Ghazal

 • Anouk Donkers februari 22, 2015 at 6:43 pm

  OMG! This is awesome!

  I would love to wear a Daniel Wellington watch! And for sure my boyfriend likes it too. I would give this watch to him because he deserves a beautiful and trendy watch.

  So…. fingers crossed!

  xoxo
  Anouk

 • Lauren februari 22, 2015 at 8:37 pm

  You guys look soo cute together. Perfect pictures and great memories for the future kids 😉
  I allready joined the contest on Insta but I love to share a watch with my biggest and sweetest love: my boyfriend.
  He always makes my days a little brighter and my life more exciting!

  X Lauren

 • Hang Le februari 23, 2015 at 3:12 am

  FB: Hang Le
  IG: emily0icecream
  Me and my boyfriend Will both love DW watch.
  Happy Valentines <3
  emily.chiyo@gmail.com

 • shweta februari 23, 2015 at 10:10 am

  Hey! A big shout out from your asian fans out here..Wow! Such a wonderful opportunity.. Hope to get lucky..
  I’d love to fight this gorgeous too my mother, my valentine forever.. Her unconditional love is what makes the world a special world to live in 😉
  Fb : shweta daga
  Insta : @shwetad23

  Fingers crossed

 • Lieke Biemans februari 23, 2015 at 2:25 pm

  WAUW!!! Love your pictures! And i absolutely love the watches from Daniel Wallington!
  I want to win this so badly for me and my dad!!!
  Fingers crossed!!!! I’m so excited!!

  Love, Lieke

 • Lisanne februari 23, 2015 at 9:40 pm

  Ik zou het tweede horloge heel graag aan mijn aller liefste vriendje geven in Brazilië. We zijn nu al bijna 4 jaar samen en reizen helaas nog steeds heen en weer tussen de verschillende tijdzones. We kijken dus dagelijks ontelbare keren op de klok om uit te rekenen hoe laat het nu bij de ander is. Een stijlvol horloge is dan natuurlijk onmisbaar!

 • Highlights